De Nederlandse Vereniging van Gieterij Technici (NVvGT) mag zich al meer dan 80 jaar een icoon binnen de Nederlandse gieterijbranche noemen. Onze vereniging werd opgericht in 1927 en behoort daarmee tot één van de oudste nog actieve verenigingen in Nederland. Sedert haar oprichting heeft de vereniging zich onafgebroken ingezet voor haar leden en de Nederlandse gieterijbranche om de kennis over gieterijtechniek te verdiepen en uit te wisselen en de technisch hoogwaardige en innovatieve Nederlandse gieterijbranche bij het grote publiek te promoten.

Al meer dan 80 jaar organiseert de vereniging een aantal keer per jaar studie- en regiobijeenkomsten, waarin telkens wisselende aspecten van het boeiende gieterijvak worden belicht. Daarnaast publiceert de vereniging voor haar leden en andere belangstellenden een digitale nieuwsbrief: GP Magazine. 

Het digitale GP magazine is hét kenniscentrum voor de Nederlandse gieterijbranche; in deze worden naast het laatste nieuws uit de branche ook regelmatig tal van technisch hoogwaardige artikelen uit binnen- en binnenland geplaatst.

Het bestuur van de NVvGT wordt gevormd door:

Jan Geerkens
Protero
Voorzitter
Jeen de Vries
MGG Netherlands B.V.
Penningmeester
Rudy Claessens
Fatol Mulder
Bestuurslid
Marcel Tuithof
Flex3D
Bestuurslid
Philip Niesthoven
Gieterij Drunen
Bestuurslid
Ernst Schepers
Lovink Technocast B.V.
Bestuurslid
Huub van der Weiden
Gemco Engineers B.V.
Bestuurslid
Marcel van Hees
Cast Iron N.V.
Bestuurslid

NVvGT

Kruisstraat 74
5612 CJ Eindhoven

Postbus 359
5600 AJ Eindhoven

Contact

T +31 (0) 40 296 99 15

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I www.NVvGT.nl

Geïnteresseerd?

Bent u ook geïnteresseerd in ons magazine of in het plaatsen van een banner op de website of een advertentie i.c.m. een banner,  neemt u dan gerust contact met ons op.